Rája Díszállat Kereskedés

Cím: 1132 Budapest Alig u. 7.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Fő profilunk az akvarisztika. Üzletünkben megtalálható kezdő és a tapasztalt akvaristák számára és megfelelő felszerelés. Általános kínálatunk közel 70 vízi élőlény, 2.500 liter vízben. 8 méretben kapható kedvező árú szett akváriumok, egyedi megrendelésre készítettünk akváriumokat és bútorokat, amennyiben igény van rá házhoz szállítást vállalja üzletünk. Találhatók még kis rágcsálók, (aranyhörcsög, törpehörcsög, törpenyúl, egér, tengerimalac, degu), hullámos papagájok, zebrapintyek, leopárdgekkók. Számukra kalitkák, ketrecek, terráriumok. Táplálásukhoz és tartásukhoz megfelelő élő, fagyasztott, száraz vitaminozott eleségek. További információ: https://www.facebook.com/rajadiszhal


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti állatkereskedés utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az állatkereskedés környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti állatkereskedés (Rája Díszállat Kereskedés) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 76
  • villamos: 14
  • busz: 15, 115
Térkép

Az állatkereskedés helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem