Blue Elephants Angol-Magyar Mini Ovi és Családi Napközi

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 86. Mfsz. 3-4.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Egy sokgyermekes család mintájára különböző korosztályú gyermekeket nevel, segít, ösztönöz és tanít. A napközink elsősorban 20 hónapos és 6 év közötti gyermekek számára nyújt napközbeni ellátást, foglalkozást. A mini ovink kétnyelvű, ami azt jelenti, hogy az angolt és a magyart napi szinten használjuk. Az angolt anyanyelvű szinten beszélő oktatótól tanulja, ami rendkívül fontos ebben a korban a helyes kiejtés szempontjából. Mi sokat játszunk, alkotunk, énekelünk, mesét olvasunk, bábozunk, tornázunk, játszótéren labdázunk, homokozunk, hintázunk. Minden nap tartunk egy körfoglalkozást (circle time), amely a heti témakörhöz kapcsolódik. Az öltözőben lévő hirdető táblán minden héten megtalálhatók az aktuális témák és az ahhoz kapcsolódó tevékenységek. A témakörök szorosan kapcsolódnak a kisgyermekek érdeklődési köréhez, hogy ezáltal is növeljük együttműködési kedvüket, lelkesedésüket. Ilyen témák: én és a testem, család, évszakok, ünnepek, étkezés, közlekedés, színek és formák, állatok, stb. A témák feldolgozása nemcsak nyelvi tudást ad a gyerekeknek, hanem bővíti ismereteiket, készségeiket, hozzájárul fejlődésükhöz. Az egyébként is változatos programot minden hónapban tovább színesítjük egy „mókás” nappal (pl. egy adott szín napja, amikor mindenki a megadott színű ruhában jöhet és az adott nap minden foglalatossága ehhez a színhez kapcsolódik). Kapcsolat, további információk: https://blue-elephants.hu/


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti bölcsőde utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a bölcsőde környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti bölcsőde (Blue Elephants Angol-Magyar Mini Ovi és Családi Napközi) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 19, 49
  • busz: 7, 53, 58, 114, 150, 153, 154, 212, 213, 214, 240
Térkép

A bölcsőde helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem