EleFanni Angol-Magyar magánóvoda és bölcsőde

Cím: 1047 Budapest Baross u. 91-95  (térkép, utcanézet lejjebb)

Célunk, hogy a gyermekekből derűs, egészséges lelkű, teljesítményre képes, szeretet adni és kapni tudó, az emberi élet értékeit felismerő és azok szerint élő felnőtt legyen. A teljes személyiséget fejlesztő, sokoldalú, tervszerű pedagógiai munka a családokkal együttműködve, derűs légkörben, az otthonosság, a védettség biztosításával érzelem-és élmény- gazdag, nyitott és biztonságot nyújtó környezetben, a gyermekek életkorához, egyéni szükségleteihez, adottságaihoz, képességeihez igazított bánásmód alkalmazásával valósul meg. Óvodáinkban az ismeretszerzés is a játékos tanulás- tanítás folyamatában valósul meg, építve a kisgyermek eredendő kíváncsiságára, tevékenységi vágyára. Kapcsolat, további információk: http://www.elefanniovi.hu/


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti bölcsőde utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti bölcsőde (EleFanni Angol-Magyar magánóvoda és bölcsőde) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 30A, 30, 147, 230
Térkép

A bölcsőde helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem