Corvin Wellness

Cím: 1082 Budapest, Futó u. 48-50.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Egy dietetikus tanácsa, nem csak fogyókúránál, de életmód változtatásánál, betegségek kezelésében is ( táplálékallergia, étel intolerancia, epe betegség, emésztőrendszeri betegségek stb.) rendkívül hasznos. Minden ember más, más szokásokkal rendelkezik, dietetikusunk mindenkinek személyre szabottan nyújt komplett táplálkozási tanácsadást. Vendégeink útmutatót kapnak ahhoz, hogyan illeszthetik be a hallottakat saját életvitelükbe. Kapcsolat, további információk: https://www.life1.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti dietetikus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a dietetikus környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti dietetikus (Corvin Wellness) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
Térkép

A dietetikus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem