Mamakaja Családi Étterem

Cím: 1045 Budapest, Megyeri út 15.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Fontos számunkra a mai rohanó világban arra is figyelni, hogy minden korosztály étkezési igényeit kielégítsük. Törekedjünk az egészséges, kiegyensúlyozott ételsor kialakítására, levéve a főzés terheit a családokról úgy, hogy ízletes és változatos hazai ízek kerüljenek az asztalra. Szeretnék, hogy vendégeink azzal a megnyugtató gondolattal rendeljenek otthonukba általunk készített ebédet vagy vacsorát, mintha Ők készítették volna, amelyben a hazai ízek köszönnek vissza. Legyenek nyugodtak a minőség, a szakértelem és a megbízhatóság tekintetében, hiszen a Mamakaja étterem az ételeket szívből főzi mindenki számára. rendelés: https://mamakaja.hu


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti étterem utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti étterem (Mamakaja Családi Étterem) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 96, 122, 147, 196
Térkép

Az étterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem