Vogue Hajóétterem

Cím: Budapest XIII. Szent István park  (térkép, utcanézet lejjebb)

A Margit-híd és az Árpád-híd között a Duna pesti partján sétálók a Szent István Parknál fedezhetik fel a Vogue hajó-éttermet. A 17 évvel ezelött Szerbiából érkezett, ekkor még kavics szállításra használt teknő, mára konferenciák, esküvők, álló fogadások, bor-és gála vacsorák, és partik kedvelt helyszíne. Az 50 méter hosszú, három emeletes álló hajón a közelmúltban több fejlesztést is végrehajtottak, megújították a hajó belső tereit és korszerűsítették a konyhát. Étterme a magyar és a mediterrán konyha különlegességeit, sülteket, grillezett ételeket, pizzákat és még számos ínyencséget kínál. A terasz rész három teraszból áll: ebből kettő teljes mértékben beüvegezett, a harmadik teljesen nyitott, ahonnan a Budai Vár, a Margit sziget és a budai hegyek látványa tárul a szemünk elé. Az alsó szinten található a bár pult, a konyha, és a 80 fős konferencia terem. A felső szinten éttermi rész kapott helyet, és itt található a hajó két apartmanja is. Az apartmanokban négy fekhely, terasz, fürdőszoba benne jakuzzival szolgálja a vendégek kényelmét. A hajó belső terei jól elválaszthatóak, ami sokféle kialakítást tesz lehetővé. Egész estén át tartó rendezvény esetén, a tánc tér igény bevételével és svédasztalos vacsorával az étterem befogadó képessége 300 fő. A hajón ültetve egyébként 180 vendéget tudnak fogadni. A rendezvények minőségét komplett multimediális felszereltség és csúcs minőségű hangtechnika garantálja. Kapcsolat, további információk: http://www.restaurantvogue.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti étterem utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az étterem környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti étterem (Vogue Hajóétterem) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 75, 76
Térkép

Az étterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem