Center Fitness Mozgásstúdió

Cím: 1139 Budapest, Váci út 81.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A kondicionáló terem kialakításában is arra törekedtünk, hogy akik nem szeretik a tömeget, illetve családias meghitt környezetre vágynak, azok is merjenek átlépni az edzőterem küszöbén. A nálunk található gépek, eszközök, súlyok, elsősorban ezen célcsoport igényei szerint lettek kialakítva.
Mivel stresszel teli, rohanó világunkban mindannyiunk számára egyre fontosabbá válik egészségünk megőrzése, a betegségek megelőzése, a munkával töltött idő és a pihenés egyensúlyának megteremtése, kevés szabadidőnk hasznos eltöltése, így célunk, hogy azokkal is megkedveltessük a mindennapi mozgást, akiknek ez korábban nem volt fontos és felüdülést nyújtsunk egy stresszes, fáradt nap után.
Fitness klubbunk közel 500 négyzetméteren a legmodernebb felszereltséggel ellátott, otthonos, udvarias, környezetben és felkészült szakmai vezetéssel kínálja szolgáltatásait.
A mozgás, mint életérzés = Life Fitness.
Az aerobik teremben kiemelt hangsúlyt fektettünk a női tornákra, szinte minden korosztály számára kínálunk programokat, mozgás lehetőségeket.
Az Árpád híd pesti hídfőjénél, a Center Point irodaházban nyitotta meg kapuit 2007-ben a Center Fitness és Mozgásstúdió, így az irodaházban ülőmunkát végző dolgozók közvetlen környezetükben sportolhatnak, ezzel is megtakarítva az utazásra szánt időt.
ITPH5062Termünk az Amerikából származó úgynevezett Worksite Wellness koncepciót követi. A Worksite Wellness és a Life Fitness szorosan összefüggenek, mindkettő Amerikából átvett edzési program és metódus, kifejezetten irodaházakra és dolgozóik számára kialakított, helyben – épületen belül – megoldott mozgáslehetőség, illetve annak elérhetősége.
A terem felszereltsége nagyban támogatja a csoportos edzéseket, ezáltal a munkahelyi kollektívák csapatépítésének lehetőségét. A csoportos foglalkozásokon túl a Circuit Training eszközparkja is egyszerre 12-14 ember hatékony és közös edzését teszi lehetővé.



Kapcsolat, további információk: http://center-fitness.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fitnesz terem utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fitnesz terem környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti fitnesz terem (Center Fitness Mozgásstúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 32, 115, 120
  • trolibusz: 79M
Térkép

A fitnesz terem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem