TriDent Esztétikai és Családi Fogászat

Cím: 1046 Budapest, Nádasdy Kálmán u. 17.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Professzionális fogfehérítés - A fogak elszíneződésének számos különféle oka lehet. A fogfehérítés célja a fogak eredeti színének visszaállítása, vagy annál jóval világosabbá tétele.
Kíméletes szájsebészet
Parodontológia
Mikroszkópos gyökérkezelés
Foghúzás nélküli fogszabályozás - A fogszabályozás egy olyan kezelési módszer, amelyet fogorvosok és fogszakorvosok alkalmaznak a fogak és azok helyzetének korrekciója és javítása érdekében. Az eljárás célja általában a fogazat esztétikai megjelenésének javítása, a harapási rendellenességek korrekciója vagy az állkapocs deformitások kezelése lehet.
Implantológia, fogbeültetés
Esztétikai fogászat



A TriDent Esztétikai és Családi Fogászat káposztásmegyeri fogászati rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi és távolabbról érkező pácienseinknek is. Rendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéssel kezdve a professzionális dentalhigiénétől a mikrofogászaton át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai és rádiósebészeti műtétekig. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas technológia. Kapcsolat, további információk: https://www.trident.hu


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (TriDent Esztétikai és Családi Fogászat) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 126A, 126, 296
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem