Nico Dental

Cím: 1055 Budapest, Szt. István krt. 9.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Betétek (Inlay, Onlay)
Fényre kötő esztétikus tömések
Gyökérkezelések - A gyökérkezelés az egyik leghatékonyabb fogmegtartó eljárás, amivel foghúzás nélkül biztosítható a panaszok megszüntetésre.
Fémkerámia fogpótlások, fogpótlás előkészítések
Szájsebészet, szájsebészeti beavatkozások
Gyermekfogászat, fogszabályozás - A fogszabályozás egy olyan kezelési módszer, amelyet fogorvosok és fogszakorvosok alkalmaznak a fogak és azok helyzetének korrekciója és javítása érdekében. Az eljárás célja általában a fogazat esztétikai megjelenésének javítása, a harapási rendellenességek korrekciója vagy az állkapocs deformitások kezelése lehet.
Ideiglenes koronák
Fogfehérítések - A fogak elszíneződésének számos különféle oka lehet. A fogfehérítés célja a fogak eredeti színének visszaállítása, vagy annál jóval világosabbá tétele.
Kivehető fogpótlások
Fémmentes fogpótlások, fémmentes koronák
Implantátumok, fogbeültetések
Fogászati állapotfelmérés
Állkapocsízületi panaszok kezelése
Fogászati megelőző kezelések



Professzionális fogászati ellátás elérhető áron Budapest belvárosában. Korszerű technológia, modern, barátságos környezet, könyű megközelíthetőség. Fogszabályozás, szájsebészet, implantológia, esztétikai fogászat, fogfehérítés, röntgen, üdülési csekk és egészségpénztári tagság elfogadása. Kapcsolat, további információk: http://www.nicodental.com


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Nico Dental) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 75, 76
  • villamos: 2B, N2, 2, 4, 6, 23
  • busz: 6, 9, 15, 26, 91, 191, 226, 291
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem