Királydent fogászati center

Cím: 1056 Budapest, Belgrád rkp. 20-21.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Fogtömések
Fogkő eltávolítás - A fogkő eltávolítással és a megfelelő szájhigiéniai ápolással csökkenthető a fogszuvasodás. Megelőzhetőek az ínybetegségek és ha már kialakult megállítható és visszafordítható. A kezeletlen fogkő ínysorvadáshoz vezet, ami a fogak elvesztésével járhat.
Barázdazárás
Gyökérkezelés - A gyökérkezelés az egyik leghatékonyabb fogmegtartó eljárás, amivel foghúzás nélkül biztosítható a panaszok megszüntetésre.
Szájsebészet - A szájsebészet a fogászat azon ága, amely a fogakkal, az ínnyel a szájjal és annak elváltozásaival foglalkozik.

Kapcsolat, további információk: https://kiralydent.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Királydent fogászati center) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2B, N2, 2, 23
  • busz: 5, 7, 8E, 15, 107, 108E, 110, 112, 133E
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem