Dikodent

Cím: 1102 Budapest Kőrösi Csoma Sándor út 40. C épület 120.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Ultrahangos fogkő-eltávolítás - A fogkő eltávolítással és a megfelelő szájhigiéniai ápolással csökkenthető a fogszuvasodás. Megelőzhetőek az ínybetegségek és ha már kialakult megállítható és visszafordítható. A kezeletlen fogkő ínysorvadáshoz vezet, ami a fogak elvesztésével járhat.
Implatáció
Inlay, Onlay
Fogfehérítés - A fogak elszíneződésének számos különféle oka lehet. A fogfehérítés célja a fogak eredeti színének visszaállítása, vagy annál jóval világosabbá tétele.
Rögzített és kivehető fogpótlások
Esztétikus tömések
Fogszabályozás - A fogszabályozás egy olyan kezelési módszer, amelyet fogorvosok és fogszakorvosok alkalmaznak a fogak és azok helyzetének korrekciója és javítása érdekében. Az eljárás célja általában a fogazat esztétikai megjelenésének javítása, a harapási rendellenességek korrekciója vagy az állkapocs deformitások kezelése lehet.
Röntgen készítése
Akciók
Fogmegtartó kezelések



Kapcsolat, további információk: https://dikodent.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Dikodent) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 3, 28A, 28, 37, 37A, 62, 62A
  • busz: 85, 161A, 161, 162, 168E, 185, 262
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem