Hindent Fog és Szájbeteg szakorvosi bt.

Cím: 1027 Budapest, Csalogány utca 55. földszint 2/B  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Fogkő eltávolítás - Egészséges fogsor esetén javasolt a fogkövek ultrahangos készülékkel történő eltávolítása.
Fémmentes fogpótlás - Egy- vagy több hiányzó fog esetén fogpótlásra van szükség, a többi fog terhelésének csökkentése érdekében.
Fogimplantátum, fogbeültetés - A fogbeültetés a szomszédos fogak lecsiszolása nélkül, egy mű foggyökér elhelyezésével valósul meg.
Esztétikus fogtömés - Napjainkban alapelvárás, hogy egy fogtömés a több foggal megegyesző színű és esztétikus legyen.
Fogak közötti rés megszüntetése - Jellemzően a két elülső felső metszőfog között esztétikailag kellemetlen rés található, ez esztétikailag korrigálható ún. direkt héj alkalmazásával.



Fontos számunkra, hogy mindig naprakész legyen tudásunk, ezért munkatársaink továbbképzése folyamatos. Rendelőnkben rendelkezésre állnak a modern technológiák, a legmodernebb anyagok. A kiváló technikai háttérnek köszönhetően az átlagosnál rövidebb határidőkkel tudunk dolgozni és munkánkra hosszútávon garanciát tudunk vállalni. Kapcsolat, további információk: http://www.merjenmosolyogni.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Hindent Fog és Szájbeteg szakorvosi bt.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 6, 17, 59A
  • busz: 16A, 16, 22, 22A, 39, 91, 116, 128, 129, 149, 155, 156, 222
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem