Harmonia Fogászati Stúdió

Cím: 1056 Budapest Molnár u. 53. I/3.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Fogorvosi rendelőnk központi helyen, Budapest belvárosában a Szabadság Híd pesti hídfőjénél, a Fővám tér közvetlen közelében található. Kialakításakor elsődleges célunk volt, hogy pácienseink számára barátságos és harmonikus környezetet biztosítsunk. Ebben segít a rendelő közvetlen a Dunára, Gellérthegyre néző emeleti, tágas, panorámás elhelyezkedése is. Modern, a legkorszerűbb fogorvosláshoz nélkülözhetetlen berendezésekkel rendelkezünk. Ez elengedhetetlen feltétele annak, hogy kezeléseinket nyugodt légkörben végezhessük. Ezen felül lelkiismeretes szakembereink igyekeznek minden korosztály fogorvosi problémáira fájdalommentes és optimális megoldást találni. Kapcsolat, további információk: http://www.harmoniadental.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Harmonia Fogászati Stúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 2B, 2M, 2, N19, 47, 48, 49
  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 83
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem