Netfog Fogorvosi Rendelő

Cím: 1027 Budapest, Margit körút 64/b 1. em. 9.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Szájsebészet - A szájsebészet a fogászat azon ága, amely a fogakkal, az ínnyel a szájjal és annak elváltozásaival foglalkozik.
Foghíd és fogkorona készítése
Gyökérkezelés - A gyökérkezelés az egyik leghatékonyabb fogmegtartó eljárás, amivel foghúzás nélkül biztosítható a panaszok megszüntetésre.
Fogágybetegség kezelése
Gyermekfogászat
Fogászati digitális röntgen
Góckutatás
Fogfehérítés - A fogak elszíneződésének számos különféle oka lehet. A fogfehérítés célja a fogak eredeti színének visszaállítása, vagy annál jóval világosabbá tétele.
Esztétikus fogtömés
Kivehető fogpótlások készítése- Fogpótlás alatt azokat a fogászati eljárásokat értjük, melyekre akkor van szükség, ha a páciens egész foga, vagy a fogának egy része fogmegtartó kezelésekkel menthetetlen. Rajtunk kívül álló okok, mint baleset vagy trauma következtében is elveszíthetjük fogainkat. A megrepedt, letört fogak esetében is fogpótlással lehet a rágóképességet és a fogsor esztétikumát visszaállítani.
Fogszabályozás - A fogszabályozás egy olyan kezelési módszer, amelyet fogorvosok és fogszakorvosok alkalmaznak a fogak és azok helyzetének korrekciója és javítása érdekében. Az eljárás célja általában a fogazat esztétikai megjelenésének javítása, a harapási rendellenességek korrekciója vagy az állkapocs deformitások kezelése lehet.
Fogbeültetés (Implantálás)
Fogkő eltávolítás - A fogkő eltávolítással és a megfelelő szájhigiéniai ápolással csökkenthető a fogszuvasodás. Megelőzhetőek az ínybetegségek és ha már kialakult megállítható és visszafordítható. A kezeletlen fogkő ínysorvadáshoz vezet, ami a fogak elvesztésével járhat.

Látogasson el modern rendelőnkbe, ahol egyénre szabott megoldást nyújtunk problémájára fájdalommentesen. Rugalmas időpont foglalási lehetőség. Teljes körű fogászati ellátás. Munkánkra garanciát vállalunk. Egészségpénztári kártyával is fizethet. Kapcsolat, további információk: http://www.netfog.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Netfog Fogorvosi Rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 6, 17
  • busz: 6, 39
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem