H-Dent Budapest

Cím: Budapest VII. kerület Erzsébet Körút 44-46  (térkép, utcanézet lejjebb)

A H-Dent Miskolc és London után Budapesten is megnyitotta rendelőjét. Fogászatunk a főváros szívében a 4-6-os vonalán, a 7. kerületben, az Erzsébet körúton található. Tömegközlekedés mellett, autóval is könnyen megközelíthetők vagyunk, a környéken több parkolóházban is lehetőség van a gépjárművel leparkolni. A legmodernebb fogászati gépekkel és eszközökkel, három teljeskörűen felszerelt rendelővel és kellemes környezettel várjuk pácienseinket. 21 éves tapasztalattal a hátunk mögött, fogorvosaink a beavatkozások során a legkorszerűbb fájdalommentes módszereket alkalmazzák. A megfelelő diagnózis felállítása érdekében fogászatunk saját panoráma röntgengéppel rendelkezik. Kapcsolat, további információk: https://h-dent.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (H-Dent Budapest) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • trolibusz: 70, 74, 78
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem