MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda - Állandó iroda

Cím: 1081 Budapest, Fiumei út 9-11.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
műszaki ügyintézés
előre fizetős mérő ügyintézés - Az előrefizetős mérőnél az elfogyasztott gázmennyiség elszámolása nem utólag történik, hanem a kártyás telefonokhoz hasonlóan a fogyasztást megelőzően. A gázszolgáltatás igénybevételéhez a szükséges gázmennyiség díjának befizetésével fel kell tölteni a feltöltőkártyát. Otthon ezt a kártyát be kell helyezni a gázmérőbe, és így a megvásárolt gázmennyiséggel feltölteni a mérőt. A mérő kijelzőjén látható, hogy hány m3 gáz áll még rendelkezésre. A mérő a felhasználható gázmennyiség elfogyasztása után elzárja a gáz útját, ezáltal nem enged további fogyasztást.
szerződéssel kapcsolatos ügyek
Mérőállás bediktálásra automata ügyintézéssel a nap 24 órájában lehetőség van a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. Ezen felül az automata információs szolgáltatások is elérhetőek munkaidőn kívül. Diktálás hiányában becsült fogyasztás alapján készítik el a számlát, a hőmérsékletnek és a fogyasztási szokásainak megfelelő részszámlák készülnek, melyeket az éves leolvasást követően a valós mérőállás alapján számolnak el.
időpontot foglalt ügyfelek
számlázással kapcsolatos ügyek - A gázfogyasztás elszámolása alapvetően kétféleképpen történhet: átalánydíj fizetésével, vagy a gázmérőn mért valós fogyasztás alapján.
Évente legalább egyszer, azonos időszakban a mérőállást a gázhálózati cég által megbízott leolvasó rögzíti. A korrekt elszámoláshoz elengedhetetlen a pontos leolvasás, így a leolvasó bejutása a gázmérőhöz. Az éves leolvasást követően (melynek várható időpontja a számlán megtalálható) a leolvasó által rögzített mérőállással készül el az elszámoló számla. Részszámlázás esetén az elmúlt egy éves időszak fogyasztásáról, míg diktálós ügyfeleinknek az utolsó rögzített mérőállástól az éves leolvasásig elhasznált gázmennyiségről készül az elszámoló számla.
Felhasználóváltozás (pl.: költözés) esetén kötelező értesíteni a szolgáltatót, valamint kezdeményezni az átírást Erre 15 nap áll rendelkezésre a felhasználóváltozástól számítva. Az átadáskor rögzített mérőállásról egy végelszámoló számla készül, melynek összege a kiköltöző ügyfelet terheli.
Időpontfoglalásra ügyfélszolgálati irodába személyes ügyintézéshez az www.mvmnext.hu/idopontfoglalas oldalon van lehetőség.
Ingyenes wifi szolgáltatás elérhető
A gázszivárgást vegyük komolyan. Ha gázszivárgást észlelünk, gázszagot érzünk, akkor haladéktalanul jelentsük a problémát.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00-14:00
Kedd08:00-14:00
Szerda08:00-20:00
Csütörtök08:00-14:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00-14:00
Szombat
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 73, 76, 79, 80
  • metró: M2 (piros metró), M4 (zöld metró)
  • busz: 5, 7E, 7, 8E, 20E, 30, 30A, 107, 108E, 110, 112, 133E, 230
  • villamos: 23, 24
Térkép

A MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem