Pintér Béla


Szolgáltatások
fűtésszerelés
vízszerelés
duguláselhárítás
Víz- és csatornaszerelést az utcai elzárótól a kifolyó csaptelepig, vízórával ólom, öntöttvas, horganyzott acél, beton, eternit, pvc, réz és műanyag csöves technológiával, illetve kiváltásos technológiával végzünk.
Gázvezetékeket a gázmérőtől a gázkészülékig, illetve a gázberendezések szerelését, javítását teljes körűen vállaljuk.
gázszerelés
Az épületgépészet feladata, hogy biztosítsa az épület használói számára a komfortérzetet, ivóvizet, a keletkező szennyvíz elvezetését, a megfelelő hőmérsékletet, a megfelelő minőségű és paraméterű levegőt.
Központi fűtést a tervezéstől a kivitelezésig – átadásig minőséggel és garanciával vállalunk.
Teljeskörüen vállatjuk gázvezetékének terveztetését és átadását a gázművek felé. Levéve az ön válláról a terhet az ezzel járó kellemetlen procedúra és papírmunkával kapcsolatban. (Ami igen kellemetlen és hosszantartó tud lenni!).



Víz, gáz, fűtésszerelési munkáit csak szakemberre bízza! Nálunk minden munkához illetve munkafázishoz végzett és érvényes papírokkal rendelkező szerelőt biztosítunk. Így kerülve el a késöbbiekben felmerülő kellemetlenségeket mely sokszor a hozzá nem értésből, inkopentenciából adódik és nem ritkán jelentős anyagi kárral jár. Számunkra fontos, hogy az ügyfél a munka befejzése után is magabiztosan és rendeltetés szerűen tudja használni a javított vagy cserélt berendezési tárgyait. Kapcsolat, további információk: http://www.vizgazszerelesbudapest.hu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem