GUMIPARK gumiszerviz

Cím: 1097 Budapest, Könyves K. krt 12-14.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gumiabroncs értékesítés: Szakszerű tanácsadással segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb ár-árérték arányú gumiabroncsot.
Flotta: Gépjárműparkkal rendelkező cégeket is ki tudunk szolgálni. Igényelje flottakártyánkat és a vele járó kedvezményeket.
Gumiszerelés: Vállaljuk gumiabroncsok felszerelését bármilyen méretben. A nálunk vásárolt gumiabroncsok szerelése kedvezményes áron történik.
Felni javítás: Vállaljuk sérült, deformált felnik javítását, hegesztését fényezését.
Keréktárolás: Ha Ön nem tudja hol tárolni kerekeit a téli-nyári felszerelésig, vállaljuk abroncsainak szakszerű tárolását a következő szezonig.
Felni javítás árlista.
LURDY ház mélygarázs
Centírozás: Modern számítógépes centírozógépen végezzük a kerék centírozását.
Gumiabroncs javítás: A defektjavítást a legjobb anyagokkal végezzük, így az Ön javított kereke ismét teljes értékű lesz.
Alufelni és acélfelni értékesítés: Kiváló minőségű alufelnik és kedvező árú acélfelnik közül választhatja autójára a legmegfelelőbbet.

Kapcsolat, további információk: http://gumipark.hu

Az autógumi szerviz az üzletközpont épületében található. A Lurdy Ház felszíni parkolóval és mélygarázzsal is rendelkezik. A parkolójegyre érdemes vigyázni, mert az elveszett jegyért pótdíjat kell fizetni.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti autógumi szerviz (GUMIPARK gumiszerviz) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1, 51, 51A
  • busz: 281
Térkép

Az autógumi szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem