Unique Style Szalon

Cím: 1095 Budapest Dandár u. 25.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Optika, Látásvizsgálat, Masszázs, Férfi/Női Manikűr, Műköröm Egyedi stílust képviselünk, az egyetlen olyan Szalon vagyunk akik egyesítik az egészséget a szépségápolással. Egyedülálló Szalon melyben egy helyen az optika valamint a kézápolás, műkörömépítés és a masszázs szolgáltatás teljes spektruma megtalálható. Talp, Svéd, Frissítő, Arc és dekoltázs masszázs A masszázs jótékony hatásai: Szinte nincs olyan ember, akinek egy nehéz nap után ne esne jól egy kellemes talp vagy egy teljes testmasszázs. Az egész talpunkon, testünkön találhatóak reflexzónák, amelyek egy-egy szervet jelképeznek. A különböző masszázsok során ezeknek a reflexzónáknak a masszírozásával tudunk mi szakemberek az adott testi, lelki probléma illetve felbukkanó betegségek tüneteit kezelni. A masszázs hatásai részben közvetve, részben közvetlenül hatnak jótékonyan az emberi szervezetre például az izomtónusra és az idegrendszerre. Manapság a stressz egyre több fizikai panaszt vált ki és sok betegségek fő okozója. Segít a kellő ellazulásban, a stressz feloldásában. A masszázs nem csak a bőrt, az izmokat és a vérkeringést is felfrissíti, de nyugtató hatást fejt ki az idegrendszerre is ezzel ellensúlyozva a negatív válaszreakciókat. Masszázzsal oldhatjuk az izmok akaratlan feszülését, és hatást gyakorolhatunk a szívritmus működésére. Ennek következtében mélyebb és egyenletes lesz a légzés, alacsonyabb lesz a vérnyomás. A masszázs közvetlen hatásaként csökkenti az izomfeszülést így az izmok rugalmassága és teljesítőképessége javul, az anyagcseretermékek kiürülését felgyorsítja. Általános fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik, mert a masszázs alatt hisztamin szabadul fel a szervezetben. A masszázs kitágítja a bőr kapilláris ereit ezzel növeli a sejteket tápláló anyagok felvételét és segít a méreganyagok eltávolításában. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezzel segítve a bőr megújulását. A fokozott vérkeringés biztosítja a megfelelő nedvességtartalmat így maradhat a bőr feszes, rugalmas és gyönyörű. Szeretettel várjuk leendő és visszatérő vendégeinket! Előre bejelentkezés szükséges! Kapcsolat, további információk: https://www.facebook.com/uniquestyleszalon


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti masszőr utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a masszőr környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti masszőr (Unique Style Szalon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 24, 24G, 51, 51A
  • busz: 281
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem