Anandabell Masszázs Stúdió

Cím: 1163 Budapest Galgahévíz u. 2  (térkép, utcanézet lejjebb)

Szalonom Budapest 16. kerületében található, az Örs vezér terétől 10 percre, mely autóval illetve tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen található. Kellemes környezetben várom kedves vendégeimet 9 különböző masszázzs technikával, lágy lézeres kezelésekkel, illetve értékesítéssel. A Lágy Lézer, egy olyan magyar fejlesztésű orvostechnikai eszköz, melynek számos élettani hatása mellett, elsődleges célja a fájdalomcsillapítás, gyulladások csökkentése, valamint az úgynevezett sejtregeneráció, amit biostimulációnak nevez az orvosi szaknyelv. Egyaránt ajánlom a fiatal huszonéves korosztálynak megelőzés céljával, mint az idősebbeknek. Ha érdekel, vagy szeretnél róla többet megtudni: http://www.anandabell.hu Szolgáltatásaim szigorúan szex- és erotikamentesek.


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti masszőr utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti masszőr (Anandabell Masszázs Stúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 44, 45, 92A, 92
  • hév: H8, H9
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem