Ayurvédia, ayurvédikus- és svédmasszázsok

Cím: Budapest XI., Hamzsabégi út 31  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Ayurvédikus konzultáció
Svédmasszázs
Ayurvédikus gőzölés
Ayurvédikus masszázs



Az Ayurvédia munkatársai magas szaktudásukkal várják a pihenni és felfrissülni vágyókat! Szolgáltatásaink közé tartoznak a különböző időtartamban végzett svédmasszázsok, valamint a különleges, meleg olajos masszázskezelések, az Ayurvédikus masszázsok. Kedvezményes bérletekkel és ajándékutalványokkal támogatjuk egészségét! Ayurvédikus és svédmasszázsaink elérhetők Budapest zöld, 11. kerületi részében Masszázsközpontunkban! Kedvezményes árakkal és barátságos környezetbe várjuk kedves leendő vendégeinket! Kapcsolat, további információk: http://ayurvedia.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti masszőr utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a masszőr környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti masszőr (Ayurvédia, ayurvédikus- és svédmasszázsok) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: N18, 49
  • busz: 7, 19, 53, 58, 114, 150, 153, 154, 212, 213, 214
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem