ALORY - A VITALITÁRS

Cím: 1164 Budapest, Bíztató út 11.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Talpmasszázs - A talp a test térképe, a két láb, a bal és a jobb oldalunkhoz igazodva képez egységet. Testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel, így a megfelelő pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek.
Kismama masszázs@A terhesség minden nő számára életének legszebb, de ugyanakkor szervezetét leginkább megterhelő időszaka. A terhesség által előidézett hormonális és élettani változások a női szervezetben kellemetlen érzéseket válthatnak ki. Ezen problémákra jelenthet megoldást a rendszeresen végzett speciális kismama masszázs, melynek gyógyító, fájdalomcsillapító, relaxáló és közérzetjavító hatásai hatékony segítséget nyújthatnak a kismamák számára.
Cellulit masszázs - A női test bizonyos részei egészen nagy mennyiségű zsírt képesek elraktározni, amelytől aztán alig lehet megszabadulni. Amikor a gombostűfejnyi zsírsejtecskék babszem nagyságúra híznak, lelassul a vérkeringés, ez csökkenti a bőr hőmérsékletét, amitől anyagcserezavarok lépnek fel, és kialakul a cellulit, vagy másnéven narancsbőr.
Lávaköves masszázs - A lávaköves masszázs mintegy 3000 évre nyúlik vissza. Egyes források szerint az ősmagyarok sámánjai is használtak a gyógyításhoz, felmelegített köveket.
Svédmasszázs - A svédmasszázs ajánlott mozgásszervi eredetű fájdalmak csökkentésére, gyakori fejfájás esetén és fokozott fizikai, szellemi igénybevételkor. Alkalmas stresszes életvitelű emberek feszültségoldására, ellensúlyozza az egyoldalú munkavégzést és a mozgásszegény életmódot. Javítja a sejtek oxigén- és tápanyagellátását, befolyásolja a vénás, artériás és nyirokkeringést, szabályozza az izomtónust, fokozza a szöveti anyagcserét, csillapítja az izomfájdalmakat és jótékonyan hat az egész szervezet általános fizikai és pszichés állapotára.
Holisztikus masszázs - A kezelés egy olyan lágy, gyógyító jellegű masszázs, amely ötvözi a svédmasszázs fogásait és a simogató, ringató, finom energetikai masszázstechnikákat. A masszázs időtartamától függően alap kezelés (50 perc) vagy teljes kezelés (90 illetve 120 perc) választható. A teljes kezelésben fejmasszázs és teljes kézmasszázs is szerepel.
Zan masszázs - A Zan masszázs olyan gyógymasszázs fajta, ahol a test kezelésén, masszírozásán keresztül energetikai és lelki blokkok oldása is lehetséges. Lelkünkben az éppen legaktuálisabb problémára jöhet megoldás a masszázs során. Amikor itt a változás ideje, az minden szinten megtörténhet.
Aromaterápiás relaxáló svédmasszázs - Az aromaterápiás masszázsban a svédmasszázs és az illóolajok pozitív hatása felerősíti egymást. A megfelelően kiválasztott illóolajokat gyengéd, lágy mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe, ezzel segítjük az izmok ellazulását, fokozzuk a keringést, oldjuk a feszültséget. A kezelés jótékonyan táplálja, megfiatalítja a bőrt. A hatóanyag nem csak a bőrön keresztül érvényesül, de belélegezve is kifejti hatását, így duplán „dolgozik”.
Szülés utáni kényeztető, frissítő masszázs - A szülést követően a test komoly igénybevételnek van kitéve. A szoptatás miatt a hát és a váll izmaimak feszültsége megnő, a bőr a terhesség és szoptatás miatt is változáson megy keresztül. Az anya szervezetének vitamin és tápanyagigénye megnő. A masszázs segítségével felfrissül a test és lélek, a bőr feszesebbé válik és az édesanya pihen, feltöltődik. A masszázs során fokozottan figyelünk, hogy a nyirokkeringésbe (így az anyatejbe) ne jusson méreganyag. A szülés után ajándék minden perc egy édesanyának, amit magára tud szánni - és így feltöltődve többet tud adni kisbabájának is.
Csend masszázs - Egy masszázs, ahol a csend beszél. Ahol az érintés üzen, ahol a test a csatorna Ég és Föld között. Meditatív pillanatok, lassú mozdulatok, ráhangolódás, elmélyülés a pihenés minden pillanatában.
Irodai masszázs - 15-20 perc csoda! Ki hitte volna, hogy ennyi idő már óriási segítség ahhoz, hogy felfrissüljünk, feltöltődjünk?
Frissítő önismereti lábmasszázs - A lábnak, amin járunk, ami összeköt az anyafölddel, ami hűen szolgál bennünket, ami előre visz az életben, és amire néha oly kevés figyelmet fordítunk. Te mit gondolsz a lábadról? Mennyit törődsz vele? Szeretsz mezítláb járni, vagy inkább elrejted, amikor csak teheted? Milyen cipőkbe bújtatod? Vannak fájó pontjai? Nézd meg egy újszülött lábát, aztán nézd meg egy öregember lábfejét.



Kapcsolat, további információk: http://www.alory.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti masszőr utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti masszőr (ALORY - A VITALITÁRS) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 174, 175
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem