Masszázs-félszoba

Cím: Budapest XI. Etele út 41.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gyere el, szánj időt magadra és kapcsolódj ki közben!
Pár percre a belvárostól, a Bikás-park metrómegállónál várlak, az otthonos hangulatú Masszázs-félszobában, ahol egy jót teázhatunk előtte-utána és ha rendszeresen szeretnél járni, kedvezmény igénybevételére is van lehetőség.
Ha irodai munkát végzel, vagy sokat ülsz a számítógép előtt, csak idő kérdése, hogy megfájduljon a hátad, vállad, derekad vagy akár a fejed. Én is ültem napi 8-10 órát monitor előtt, ezért is kerestem olyan hivatást, ami jobbá teszi mások napjait és ezáltal a sajátomat is.
Személyre szabott masszázsra is van lehetőség, aszerint, hogy éppen mire van szükséged: csak hívj fel telefonon, hogy időpontot egyeztessünk és át tudjuk beszélni az igényeidet.
Török Bea vagyok. 2011-ben végeztem svédmasszőrként, 2015-ben otthagytam munkahelyemet, hogy főállásban masszőr lehessek: talpreflexológiát, nyirokmasszázst tanultam. Sok gyakorlás után, 2016 májustól várok mindenkit szeretettel, aki szeretne tenni az egészségéért és jobban érezné magát a bőrében!



Kapcsolat, további információk: https://www.facebook.com/masszazsfelszoba

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti masszőr (Masszázs-félszoba) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 1
  • busz: 7, 58, 103, 114, 153, 213, 214
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem