Anita masszázsa

Cím: Budapest, XI. kerület Szerémi sor 7  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Az érintésben van valami csodálatos, akit megérintenek az jobban érzi magát. Fűszeres vagy dörzsölős, élénkítő vagy lazító - , simító vagy gyúró.
A masszázs a gyógyításra alkalmazott terápia egyik legősibb formája.
....a test, a szellem, a lélek egybehangolása....
**** CSEND, NYUGALOM, HARMÓNIA - térj be hozzám egy masszázsra ****
Anita masszázsa várja egy testi-lelki felfrissülésre.
Mai korunk 'népbetegsége' a hátfájás, ülőmunka, állandó rohanás, autóban ülés, stressz. Sokszor nincs nagy baj, csak egy kicsit meg kellene állni, pihenni, pont amikor úgy érzed nincs időd.
Már egy óra masszázs is csodákra képes. Eltűnnek a görcsök, megszűnik a feszültség a hátadból, nyakadból. Rendszeres masszázzsal kiegyensúlyozottabb, pihentebb, koncentráltabb tudsz lenni. Próbáld ki, ha még nem voltál, kérj időpontot, ha már régen voltál.



Több fajta masszázs kezelésekkel foglalkozom. Kérem tekintse meg weboldalamat, ahol minden fontos információt megtalál: http://mazsimasszazs11.webnode.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti masszőr utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a masszőr környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti masszőr (Anita masszázsa) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4
  • busz: 33, 133E, 153, 154, 212
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem