Papp Eszter

Cím: Budapest IX.


Szolgáltatások
Gyermekeknek lúdtalptorna, prevenciós és korrekciós gerinctorna, gerincferdülés, hanyag tartás, Scheuermann kór korrekciós, kondicionáló és szinten tartó kezelése.
Térdtorna (traumás vagy egyéb eredetű térdfájdalom kezelése, enyhítése)
Felnőtteknek és időseknek bármilyen mozgásszervi okból adódó térd, csípő, és derék, nyak vagy hátfájdalom enyhítése és komplex kezelése.
Elektroterápia: Akut és krónikus mozgásszervi fájdalmak csillapítása, izomerősítés, izomstimulálás, elektro-massage, izomcsomók oldása, izomlazítás TENS készülékkel
Gerinctorna (az ülőmunka miatt kialakult állandósult nyak, derék és hátfájás enyhítése és a rossz tartás korrekciója)
Testtudatosító, izomtudatot kiépítő és tartásjavító gyógytorna minden korosztály számára ajánlott, de főleg kiskorban érdemes elkezdeni.
Egyéni gyógytornát vállalok a tornatermemben.
Általános kondicionáló gyógytorna, alakformáló egyéni torna minden korosztály számára
Értorna (visszértorna - sokkal hatásosabb, mint bármilyen gyógyszer vagy krém, nincs mellékhatása, és hosszantartó panaszmentességet biztosít).
Kismamatorna, a terhesség alatt bekövetkező mozgásszervi panaszok enyhítése, esetleg a már meglévő panaszok (porckorongsérv) súlyosbodásának megelőzése.
Kialakult ízületi blokkok oldása, streching (nyújtás)
Reumatológiai megbetegedések (sokízületi gyulladás, Reumatoid arthritis, ízületi kopás) kezelése, mellyel elkerülhető illetve elhalasztható a műtét, javul az életminőség és jobb lesz a közérzet.



Kapcsolat, további információk: http://gyogytornazom.atw.hu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem