Háda angol használtruha üzlet - Market Central

Cím: Vecsés, Fő út 246-248.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Hada üzletekben kapható ruhák környezetbarát ruhavásárlási alternatívát kínálnak, ami különösen fontos az egyre növekvő tudatos vásárlói réteg számára, akik a környezetvédelem ügyét és a fenntarthatóbb divatot használt ruha vásárlásával támogatják.
Az törzsvásárlói kártyán összegyűjtött pontokat le lehet vásárolni fizetésnél.
A Háda üzleteiben ajándékutalványt is lehet vásárolni különböző címletekben, mellyel meglephetjük ismerőseinket, családtagjainkat. Az ajándékutalványok egyes postákon is kaphatóak.
A beérkező ruhák minőségi áruk mind, a vásárlók számára pedig évekig kényelmes viseletet, és nem utolsó sorban egy környezetbarát alternatívát kínálnak.
Darabáras üzlet
Amíg az egyedi áras boltok és kilós üzletek minden hónap elején teljesen megújult árukészlettel várják vásárlóinkat, addig a diszkont üzletek árukészlete hétről hétre cserélődik.
A 100 százalékig magyar tulajdonban levő Háda kft. a gyors növekedés és országos lefedettség ellenére, meg tudta őrizni azt a fajta családias légkört, amivel még 1995-ben indult útjára kis családi vállalkozásként.
A Háda Kft. Magyarország legsikeresebb használtruha-kereskedése több mint 80 üzlettel, 900 munkaműhellyel, és tízmilliárd Forintot meghaladó forgalommal.
A Háda importált használt ruhái jelenleg három kategóriába sorolandók. A prémium kategóriába tartoznak az egyedi áras ruhák, a középsőbe a kilóra mért ruhák, és a harmadikba a diszkont áras termékek, melyek ára a hét előrehaladtával napról napra csökken.



Térkép

A Háda angol használtruha üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem