Credit Car Csepel Kft.

Cím: 1211 Budapest, Csepel Kossuth L. u. 11.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
állapotfelmérés
hitelügyintézés
csere
autóbeszámítás
biztosításkötés
eredetvizsgálat - Az eredetiség vizsgálat célja a gépjármű egyedi azonosító jeleinek ellenőrzése, pl. annak megvizsgálása, hogy a motor- illetve az alvázszámot nem ütötték-e át, azok az eredetiek-e.
átírás



Egyesek magyarországi forgalomba helyezésű, mások külföldről származó autót részesítenek előnyben. Ma már a vevők döntő hányada részletre szeretne vásárolni, kedvező hitelkamatokkal. Jogos igény továbbá a helyben történő, gyors ügyintézés és az autóvásárlással kapcsolatos teljes körű szolgáltatás; állapotfelmérés, hitelügyintézés, autóbeszámítás, csere, eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás stb. Kapcsolat, további információk: http://www.creditcar.hu


Budapest 21. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti használtautó kereskedő utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 21. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 21 kerületében a fenti használtautó kereskedő (Credit Car Csepel Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 179
Térkép

A használtautó kereskedő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem