Kolozsvár Utcai Általános Iskola

Cím: 1155 Budapest, Kolozsvár u. 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Fontosnak tartjuk az iskolai nevelő-oktató munka hatékonyságának növelését, a tanulók készségeinek kibontakoztatását, képességeinek folyamatos fejlesztését, a szilárd erkölcsi normarendszer kialakítását. Ismeret és tudás, érték és mérték, lelkiismeret és szeretet legyen diákjaink belső iránytűje. Olyan alapműveltséget-képzettséget nyújtó oktatásra- nevelésre törekszünk, amely: - megtanítja tanulóit tanulni, felkészít az egész életen át tartó tanulásra, - kompetenciafejlesztésre, tevékenykedtetésre épít, - differenciált képességeket kibontakoztató és a tehetségfejlesztő programokat, módszereket használ, - kooperatív technikák, projektek alkalmazásával tudja a tanítási folyamatot megújítani, - környezettudatos gondolkodásra nevel, - kialakítja a gyermekekben az egészséges életmód iránti igényt, - felkészíti a továbbtanulásra diákjait, segíti a sikeres pályaválasztásban, - biztosítja a tanulók esélyegyenlőségét, csökkenti az indulási hátrányokat, - a mozgás, a sport a tanulók életének szerves része, - támogatja a tanulók zenei képességének fejlesztését, - fontosnak tartja az iskola eddigi eredményeinek megőrzését, értékeinek és hagyományaink megtartását, - az iskolai közösségépítésen keresztül a szabadidős tevékenységek hasznos kitöltését is megszervezi, - támogatja a nagy szakmai tudással rendelkező, emberi értékekre igényes pedagógusok továbbképzését, - támaszkodik a szülők együttműködésére az iskola céljainak elérésében. A megújuló iskolában a régi és az új értékek, az állandóság és a változás legyenek egyensúlyban. A minőségi nevelés és oktatás továbbvitele, az értékek megőrzése és a versenyképesség megteremtése a cél. Kapcsolat, további információk: http://www.kolozsvariskola.hu


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti általános iskola utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 15 kerületében a fenti általános iskola (Kolozsvár Utcai Általános Iskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 62A, 62, 69
  • busz: 5, 69, 231B, 231
Térkép

Az általános iskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem