Centenáriumi Általános Iskola és Szakiskola

Cím: 1165 Budapest, Sasvár u. 101.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Iskolánkban a nevelést és az oktatást egységként kezeljük. Az első évfolyamos tanítási program megválasztásában elsődleges szempont az óvoda és az iskola közötti átmenet megkönnyítése, a tantárgyak megszerettetése, az olvasási – írási – számolási készségek gondos megalapozása. Az anyanyelvi ismeretek elsajátítása a hangoztató-elemző-összetevő (szótagoltató) módszer szerint történik párhuzamos írástanítással. Az előkészítő szakasz után kezdődik a betűtanítás, megalapozva hanganalízissel, írás előkészítéssel. Az olvasmányok a mesevilágból merítenek, lehetőséget adva a beszédfejlesztésre is. Kapcsolat, további információk: http://www.centi.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti általános iskola utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti általános iskola (Centenáriumi Általános Iskola és Szakiskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 44, 244
Térkép

Az általános iskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem