Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnázium

Cím: 1027 Budapest, Medve u. 5-7.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat) - Az általános iskola Magyarországon az első lépcsője a kötelező jellegű oktatásnak. Az oktatás következő lépcsője a középfokú oktatás.
4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan, középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.
általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat) - Az alsó tagozat az általános iskola első szakasza. Az iskola tagozatainak egységét az egymásra szervesen kapcsolódó, épülő tananyag biztosítja. A tanításban különösen fontos jelentőséget kap a tanulók életkori sajátosságainak figyelembevétele.




Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti általános iskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az általános iskola környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti általános iskola (Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnázium) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • busz: 11, 39, 111

Erről a helyről (általános iskola - Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnázium) ennyi információval rendelkezünk. Ha bővítené, javítaná az itt megjelenített információkat, akkor használja az oldal tetején található beküldőlinket.

Térkép

Az általános iskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem