Újlaki Általános Iskola

Cím: 1023 Budapest, Ürömi u. 64.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat) - Az alsó tagozat az általános iskola első szakasza. Az iskola tagozatainak egységét az egymásra szervesen kapcsolódó, épülő tananyag biztosítja. A tanításban különösen fontos jelentőséget kap a tanulók életkori sajátosságainak figyelembevétele.
utazó gyógypedagógusi hálózat
általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat) - Az általános iskola Magyarországon az első lépcsője a kötelező jellegű oktatásnak. Az oktatás következő lépcsője a középfokú oktatás.



Kapcsolat, további információk: http://ujlaki.ultranet.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti általános iskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az általános iskola környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti általános iskola (Újlaki Általános Iskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 29, 65, 65A, 111, 165
Térkép

Az általános iskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem