Pannka Közösségi tér

Cím: Budapest XIII. Pannónia utca 18  (térkép, utcanézet lejjebb)

Közel 300 négyzetméteren, két szinten kínálunk egyedülálló látványvilággal és játékokkal interaktív kikapcsolódási lehetőséget a kerületi lakosok és vendégeik számára Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat beruházásának és támogatásának köszönhetően. A több térből – játszóházból, Tini sarokból, sószobából és fejlesztőszobából valamint a kiszolgáló egységekből – álló játszóház elsődleges célja a kerületi lakosok, elsősorban az újlipótvárosi családok szabadidős lehetőségeinek bővítése, az édesanyák és gyermekeik számára napközbeni fejlesztő programok biztosítása. Programjainkat gondosan, magas minőséget és értékeket képviselő, szakképzett foglalkoztatókkal, előadókkal állítottuk össze. Telefon: 061 3203842 – PannKa mellék: 6417


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti játszóház, gyerekmegőrző utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a játszóház, gyerekmegőrző környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti játszóház, gyerekmegőrző (Pannka Közösségi tér ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 75, 76, N7679
  • villamos: 4, 6
  • busz: 9, 15, 26, 91, 191, 226, 291
Térkép

A játszóház, gyerekmegőrző helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem