Szatszang Jógaközpont

Cím: 1123 Budapest Nagyenyed u. 16.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Céljaink között szerepel az egészségmegőrzés, a testi lelki és társadalmi béke támogatása. Ennek egy lépcsője a Szatszang Jógaközpont létrehozása, ahol a nap minden szakában minden korpsztálynak indulnak Jóga a Mindennapi Életben jógatanfolyamok (gyerek és felnőtt jóga, jóga időseknek, hátfájás elleni jóga, jóga sportolóknak.) A SPAR ház a Bartók Béla út és a Villányi út sarkán. Bejárat a Bartók Béla útról a 7-es busz megállójánál a zebrával szemben. A stúdió a belső udvaron az utcai bejárattal szemben, a félemeleten található. Kapcsolat, további információk: http://www.jogaunio.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti jóga stúdió (Szatszang Jógaközpont) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 17, 59A, 59, 59B, 61
  • busz: 21A, 21, 39, 102, 105, 139, 140A, 140
Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem