Dr. Nádor Ödön Egészségügyi Intézet

Cím: 1238 Budapest, Táncsics M. u. 104.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Nőgyógyászati szakrendelés - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
Ultrahang diagnosztika - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Reumatológiai szakrendelés - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Magánrendelések
EKG
Fogászati röntgen - A fogászat az orvoslásnak azon ága, amely a szájüreg és a rágómechanizmusok betegségeinek és elváltozásainak diagnosztizálásával, megelőzésével és kezelésével foglalkozik.
Fizikoterápia
Vérvételi lehetőségek
Tüdőgyógyászat - A tüdőgyógyászat a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik, idetartozik az asztma és az allergia kezelése is. A tüdő betegségei sok esetben más szervek betegségeivel együtt fordulnak elő, gyakran a keringési rendszert is érintik.
Gyógymasszázs
Gyógytorna - A gyógytorna olyan fizioterápiás módszer, amellyel az egyes mozgásszervi panaszokat, sérüléseket hatékonyan lehet kezelni.
Gyermek tüdőgyógyászat
Belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Szemészet - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.



Kapcsolat, további információk: http://www.eszi23.hu

BKV megállók

Budapest 23 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Dr. Nádor Ödön Egészségügyi Intézet) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 66E, 66, 66B
  • hév: H6
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem