Ormos Intézet

Cím: 1184 Budapest Hengersor u. 73  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Diabetológiai Ambulancia - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
Alvásmedicina
Mágnes stimulációs kezelés
Fejfájás Ambulancia
Légzésfunkciós vizsgálat (spirometria)
Akupunktúra
MBW (Modern Body Weight) - Fogyás program
Sajátvér-terápia (Hematogén Oxidációs Terápia, HOT)
PRP ízületi kezelés
Lézeres tetoválás-eltávolítás
Hónalji izzadás megszüntetésére MiraDry-kezelés
Lézerakupunktúra
Dietetika - A dietetikus olyan szakember, aki segítséget nyújt az egyénre szabott korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás megismerésében, kiválasztásában.
Gasztroenterológia - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Allergiai vizsgálat - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Urológiai szűrés férfiak részére - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Röntgen - Napjaink rutinszerűen alkalmazott képalkotó vizsgálati módszere a röntgen. A test megfelelő pontjára irányított röntgensugár egy része a szervekben elnyelődik, a másik része pedig az áthaladás során irányt vált és szétszóródik.
Manuálterápia
Gasztroenterológiai szűrés - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Lökéshullám terápia
Gyermekgyógyászati Professzori konzílium (másodvélemény)
Testzsírmérés
Belgyógyászati vizsgálat
Allergia kezelési módjai - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Lokális visszérműtét
Hőtérképes ultra-termográfia (teljes test)
Mágnesterápiás kezelés (MAGNOX)
Műtétekhez SORON KÍVÜLI kivizsgálás
Impotencia kezelése
Ultrahang - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Lézerterápia
Szemészeti szűrővizsgálatok - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Érsebészeti vizsgálat - Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik. Ebbe a körbe tartozik az érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis és a mélyvénás trombózis utáni tünetek diagnosztizálása, azok kezelése.
Érszűkületszűrés
Taping
Laboratórium (éhgyomri vizsgálat) - A laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően gyakran már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket.
Fizioterápia
Ortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Frakcionált mikropixeles lézeres arc- és bőrfiatalítás
Neurológia (Ideggyógyászat) - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Lézeres körömgomba kezelés
Ultrahangos inhalálás
Allergia kezelése saját vérrel - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Magasvérnyomás diagnosztizáló alapvizsgálat
Szemszárazság-kezelés
Colon hidroterápia
Köpölyözés
Nefrológia / vesegyógyászat (Gyermekek éjszakai ágybavizelésének kezelése)
Lézeres vagy ragasztásos visszérműtétek
Menedzserszűrés
COPD szűrés
Hidegterápia
Szemészet - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Gócszűrés-góckutatás
Hiperbár terápia
Kompressziós terápia
Szakirányú konzultáció
Izzadás-ambulancia
Íriszdiagnosztika
Elektrokardiográfia - EKG
Visszérkezelések
Csontritkulás (osteoporozis) vizsgálata
Lézeres inkontinencia kezelés
Nefrológia / vesegyógyászat (Felnőtt)
Pulmonológia (Tüdőgyógyászat) - A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik.
Ultra-termográfiai vizsgálat
Sarokcsont sarkantyú kombinált kezelése
Lézeres szőrtelenítés
Intimlézeres kezelés
Receptírás
Infúziós terápia
Mágneskezelés
BKI (Boka Kar Index) szűrővizsgálat
Lézeres pigmentfolt eltávolítás
Fül-orr-gégészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
ABPM (24 órás vérnyomásmérés)
Fogászat - A fogászat az orvoslásnak azon ága, amely a szájüreg és a rágómechanizmusok betegségeinek és elváltozásainak diagnosztizálásával, megelőzésével és kezelésével foglalkozik.
Tüdőszűrés
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
T-sejtes immunválasz vizsgálat (vénás vérből)
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Sebészet
Visszérműtétek



Kapcsolat, további információk: http://www.ormosintezet.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Ormos Intézet) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 42
  • busz: 93A, 93, 132E, 142E, 268
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem