Mátyásföld Klinika

Cím: Budapest, XVI. Prodám u. 18.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Pikkelysömör
Nyaki ultrahang: pajzsmirigy, nyálmirigy, nyirokcsomók - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Menedzserszűrés
Köves megbetegedések
Fertőzések szerológiai vizsgálata
Menopausalis panaszok kezelése
Dermaroller – Mezoroller
Fülzúgás
Ultrahang szűrővizsgálat - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Tumor markerek - daganat diagnosztika
Ultrahang - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Izületek vizsgálata: váll, térd
Tájékoztató a Down szindróma felismerésére szolgálómódszerekreől
Álmatlanság, krónikus fáradtság
Orvosi mezoterápia
Rosaceás bőr kezelése
Kardiológiai ultrahangvizsgálat 5D készülékkel
Hajhullások kezelése
Vénás betegségek diagnosztizálása
Fogyókúra diétás tanácsadással
Ekzemák
I. Első-trimeszteri.11-13. heti kiterjesztett magzati ultrahang-szűrővizsgálat
Általános információk a magzati ultrahang-vizsgálatokról
Foglalkozás egészségügy - A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat célja a munkahelyi egészségügyi problémák és veszélyforrások azonosítása, megelőzése, valamint kezelése, ami végső soron javítja a munkaerő jólétét és növeli a termelékenységet.
Festékes anyajegyek, jó- és rosszindulatú tumorok eltávolítása (szövettannal)
Kardiológiai betegek gondozása
Endoscopos diagnosztika
Ráncfeltöltés, ajakvastagítás hyaluronsavval
Érállapot felmérés Arteriográffal
Kryosebészet
II. Középső-trimeszteri magzati ultrahang-szűrővizsgálat
KINESIO TAPE terápia
Szív- érrendszeri kockázat felmérése
Szülészet- nőgyógyászat
Radiofrequenciás elektrosebészet
Hegkezelés
Méhnyakrák-szűrés, HPV-szűrés, Komplex szűrővizsgálat
Gyulladásos panaszok kivizsgálása és kezelése
Verőerek állapotának felmérése
Férfi klimax
Manuálterápia
Vitiligo – pigmenthiány
Gyermekkori éjszakai ágybavizelés
Tinédzser tanácsadás
Teljeskörű terhesgondozás és -tanácsadás
Ultrahang szűrővizsgálat - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Ekzema kezelése
Gyermekeknél gerincproblémák, hanyag tartás gyógyítása
Mélyhámlasztás (AHA, TCA)
Kozmetológia
Vese keringésvizsgálata
Nőgyógyászati kivizsgálás, kismedencei (hüvelyi) ultrahangvizsgálattal - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
Arcfiatalítás frakcionált CO2 lézerrel
Botox kezelés hónalji izzadásra
Kardiológia - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
A hugyutak gyulladásos betegségei
Hormonszint meghatározások
Vesedaganat
Pattanásos bőr (Acne) kezelése
Magzati állapotdiagnosztika: Flowmetria, CTG
Prosztatagyulladás /prostatitis/
Benőtt köröm műtéti megoldása
Bőr öregedési növedékek radiofrequenciás eltávolítása
Férfi szexuális zavarok, potenciazavarok
IPL
Molekuláris genetikai vizsgálatok
Erek doppler vizsgálata
Izomkontroll technikával végzett gyógytorna
Alkalmassági vizsgálat
Allergológiai vizsgálat - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
12 csatornás komputeres EKG
Belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Immunológiai vizsgálatok
Mozgásszervi rehabilitáció
Immunológia
Gombás fertőzések, körömgomba kezelése
Általános belgyógyászati vizsgálat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Bőrgyógyászati rákszűrés, anyajegyvizsgálat dermatoscoppal
UH-vizsgálat
Vizelési zavarok (dysuria)
Hüvelyi folyások diagnosztizálása
Teljes körű kardiológiai kivizsgálás
Szemhéjplasztika
Babamozi
Fejfájás, migrén
Lézersebészet
Felnőtteknél mozgásszervi betegségekben, krónikus fájdalom (derék, hát, váll, fejfájás)
Tartós fülakupunktúra
III. Harmadik-trimeszteri magzati ultrahang-szűrővizsgálat
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Menstruációs panaszok
Arcfiatalítás frakcionált mikrotűs radiofrequenciával DeAge- EX
Vaginometria
Plasztikai sebészet - A plasztikai sebészet az emberi test helyreállításával, rekonstrukciójával vagy megváltoztatásával foglalkozó sebészeti szakterület.
Drakula terápia – MyCells terápia
Meddőségi kivizsgálás
Férfi meddőség
Pikkelysömör UV-fénykezelése
Down kór szűrés
Mozgásszervi panaszok
Immunrendszer erősítés
Stresszoldó hatású komplex gyógytorna kezelés
STD nemigyógyászat
Csecsemő szűrés: koponya, általános hasi, csípő
Manuálterápia
Foltos hajhullás
Hagyományos kínai orvoslás
Gyermekbőrgyógyászat - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Körömgomba lézerese kezelése
Általános rutinvizsgálatok
Labordiagnosztika - A laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően gyakran már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket.
Allergológia - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
GUNA terápia
Bőrgyógyászat - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Autoimmun betegségek
Mikrodermabrasio
Ajánlott szűrővizsgálati módszerek, melyeket a Mátyásföld Klinikán végzünk:
Szemölcsök, jóindulatú bőrdaganatok eltávolítása
Csalánkiütések
Hivatásos jogosítványhoz, fegyverviselési, hajóvezetői engedélyhez orvosi vizsgálat
Flowmetria /áramlás-mérés/
Endokrinológia - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
Általános hasi diagnosztika
Mell-ultr



Kapcsolat, további információk: http://www.matyasfoldklinika.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Mátyásföld Klinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 45, 46, 146
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem