Szent István Úti Magán Szakambulanciák

Cím: 4400 Nyíregyháza Szent István út 8.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Pszichiátria - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Fogászat - A fogászat az orvoslásnak azon ága, amely a szájüreg és a rágómechanizmusok betegségeinek és elváltozásainak diagnosztizálásával, megelőzésével és kezelésével foglalkozik.
Nőgyógyászat - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
Belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Sebészet
Pszichoterápia
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Fül-orr-gégészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Babamozi - 4D ultrahang



Kapcsolat, további információk: http://www.maganszakrendeles.hu

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem