Magyar Honvédség Egészségügyi központ - Onkológiai Osztály

Cím: 1062 Budapest, Podmaniczky u. 111.  (térkép, utcanézet lejjebb)

. Onkológiai osztályunk legfontosabb profiljai: Az Onkológiai osztályon szolid tumoros betegek ellátását végezzük. (Emlő, gastrointestinalis, tüdő, urológiai, nőgyógyászati, fej-nyaki, központi idegrendszeri daganatos, csont és lágyrészsarcomás betegeket egyaránt kezelünk.)Az osztály Közép-Kelet-Európai Csont és Lágyrészsarcoma referencia centrumként működik, ezért tevékenységünkben ez különös hangsúlyt kap. Kapcsolat, további információk: https://www.honvedkorhaz.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Magyar Honvédség Egészségügyi központ - Onkológiai Osztály) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 72, 75, 79
  • busz: 20E, 30A, 30, 105, 210B, 210, 230
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem