Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika

Cím: 1082 Budapest, Üllői út 78b  (térkép, utcanézet lejjebb)

A fekvőbeteg-ellátás 3 korszerű osztályon 56 ágyon, 2 nyílt és 3 endoszkópos műtétet lehetővé tevő helyiségben történik. A járóbeteg-rendelésen évente 40 000 szakorvosi kezelést végeznek. A következő speciális rendelések állnak a betegek rendelkezésére: uroonkológia, húgyúti köves betegek ellátása, fejlődési rendellenességek, húgyúti és nemi szervek gyulladásos betegségei, a vizeletürítési zavarok kezelése, merevedési zavarok és nemzőképességi zavarok kezelése. Telefon: 210-0280


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem