Bethesda Gyermekkórház a Magyarországi Református Egyház Gyermekkórháza

Cím: 1146 Budapest, Bethesda utca 3/5  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Pszichoszomatikus részleg
Égéssérült Gyermekeket Gyógyító Országos Központ
Csecsemőosztály
Gyermeksebészeti Osztály
Gyermekbelgyógyászati Osztály - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Gyógyszertár
Sebészeti szakrendelés
Aneszteziológiai és Intenzívterápiás Osztály
Gyermekrehabilitációs Osztály
Fül-orr-gégészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Gyermekradiológiai Osztály
Gyermekneurológiai Osztály
Sürgősségi Betegellátó Osztály



Kórházunk a közép-európai régióban az egyedüli egyházi fenntartású gyermekkórház. A legfontosabb gyermekbetegségekkel foglalkozunk 18 éves korig. Részt veszünk a főváros gyermekügyeleti rendszerében, területi ellátási kötelezettségünk a pesti oldal észak-keleti területeit öleli fel, de fogadunk betegeket Pest megyéből és az ország más területeiről is. Országos hatáskörű, kiemelt profilunk az égéssérült gyermekek ellátása, a Bethesdában működik az Égéssérült Gyermekeket Ellátó Országos Központ. Kapcsolat, további információk: http://www.bethesda.hu

BKV megállók

Budapest 14 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Bethesda Gyermekkórház a Magyarországi Református Egyház Gyermekkórháza) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 70, 72, 74A, 74, 82
  • villamos: 1A, 1, 3, 62A, 62, 69
  • busz: 25, 69, 225
  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem