Bőr - és Nemikórtani Klinika

Cím: 1085 Budapest, Mária utca 41  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Autoimmun bőrbetegségek szakrendelés
Ultrahang - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Teledermatológia Ambulancia
Műtő – Sebészeti ambulancia
Gyermekbőrgyógyászat szakrendelés - A bőrgyógyászat bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Hólyagos bőrbetegségek szakrendelés
Fekély Szakambulancia
Psoriasis szakrendelés, Biológiai Terápiás Centrum
Bőrlimfóma szakrendelés
Röntgen terápia
Bőrgyógyászati genetikai szakrendelés - A bőrgyógyászat bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Atópia szakrendelés
Onkodermatológia szakrendelés
Gomba vizsgálat (mintavétel)
Fényterápia
Allergológia szakambulancia - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Általános ambulancia
Kozmetológia szakrendelés
Országos STD Centrum



A klinika gyógyító tevékenységét és az oktatást kutató laboratóriumok: bakterológia, mikológia, allergológia, gyógyszerallergia, bőrhisztológia (immunfluorescencia és ultrastruktúra), genetika, pharmacogenomika segítik. A Klinikán 2005 óta Országos STD-Centrum működik, syphilis és gonorrhoea referencia laboratóriumi háttérrel . Kapcsolat, további információk: http://semmelweis-egyetem.hu/borklinika/


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Bőr - és Nemikórtani Klinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • trolibusz: 72, 83
  • busz: 9, 15
  • villamos: 4, 6
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem