Dél-pesti Centrumkórház - Rehabilitációs Centrum

Cím: 1195 Budapest, Jahn Ferenc utca 62 - 66.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Pszichiátriai Szakrendelés - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Mozgásszervi Rehabilitációs Szakambulancia
Mozgásterápia
Neurológiai Rehabilitációs Szakrendelés - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Neurológiai Szakrendelés - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Fizioterápia

Telefon: 2829971


Budapest 19. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 19. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 19 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Dél-pesti Centrumkórház - Rehabilitációs Centrum) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 42
  • busz: 268
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem