Dél-pesti Centrumkórház - Szent István Telephely

Cím: 1096 Budapest, Nagyvárad tér 1  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Érsebészeti Szakambulancia - Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik. Ebbe a körbe tartozik az érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis és a mélyvénás trombózis utáni tünetek diagnosztizálása, azok kezelése.
Terhespatológiai Szakambulancia
Szemészeti Szakrendelés - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Angiológiai Szakambulancia
Belgyógyászat - Kardiológiai Szakambulancia - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
Központi Laboratórium - Kémiai Profil - Sürgősségi Részleg
Lymphoedema Szakrendelés
Cytológia
Belgyógyászat - Kardiovaszkuláris gondozás Szakambulancia
Központi Radiológiai Osztály - MRI
Lymphoedema - fizioterápia
Angiológiai Szakambulancia
Aspirációs Cytológia
Belgyógyászati Szakambulancia
Szülészeti-nőgyógyászati Szakambulancia
Nőgyógyászati - Onkológia Szakambulancia - Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó orvostudományi ág.
Égés- és Plasztikai Sebészeti Szakambulancia
Gasztroenterológiai Szakambulancia - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Központi Radiológiai Osztály - Röntgen - Napjaink rutinszerűen alkalmazott képalkotó vizsgálati módszere a röntgen. A test megfelelő pontjára irányított röntgensugár egy része a szervekben elnyelődik, a másik része pedig az áthaladás során irányt vált és szétszóródik.
Onkodermatológiai Szakrendelés
Belgyógyászati Szakambulancia
Központi Radiológiai Osztály - CT
Sebészeti Szakambulancia
Bőrgyógyászati Szakrendelés - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Urológiai Szakrendelés - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.



Telefon: 06-1-455-5700

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Dél-pesti Centrumkórház - Szent István Telephely) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 23, 24
  • busz: 281
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem