Nyírő Gyula Kórház

Cím: 1135 Budapest, Lehel utca 59  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Addiktológiai osztály
Onkológiai Gondozó - Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó orvostudományi ág.
Pszichiátriai Osztály - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Központi Intenzív és Aneszteziológiai Osztály
Belgyógyászati osztály - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Neurológiai Osztály - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.

Valamennyi munkatársunk arra törekszik, hogy az Ön egészségi állapotát, munkaképességét mihamarabb helyreállítsa, és gyógyulása tartós legyen. A rendelkezésünkre álló modern diagnosztikai készülékek, technikai felszerelések, dolgozóink szakmai tudása, tapasztalata a biztosítéka annak, hogy a gyors és pontos diagnózis felállítása után Ön a legmegfelelőbb terápiában részesüljön. Telefon: 4512600


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Nyírő Gyula Kórház) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1A, 1, 14
  • busz: 20E, 30, 30A, 32, 105, 210B, 210, 230
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem