Rózsakert Medical Center

Cím: 1026 Budapest Gábor Áron u. 74-78/a  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gyermekgyógyászati Központ
Érsebészet - Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik. Ebbe a körbe tartozik az érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis és a mélyvénás trombózis utáni tünetek diagnosztizálása, azok kezelése.
Mentális Krízisközpont
Aneszteziológia
Radiológia
Kardiológia - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
Szemészet - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Tüdőgyógyászat - A tüdőgyógyászat a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik, idetartozik az asztma és az allergia kezelése is. A tüdő betegségei sok esetben más szervek betegségeivel együtt fordulnak elő, gyakran a keringési rendszert is érintik.
Kiropraktika
Endokrinológia - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
Sebészet
Nefrológia
Foglalkozás egészségügy - A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat célja a munkahelyi egészségügyi problémák és veszélyforrások azonosítása, megelőzése, valamint kezelése, ami végső soron javítja a munkaerő jólétét és növeli a termelékenységet.
Obezitológia
Menopauza program
Onkológia - Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó orvostudományi ág.
Pszichiátria - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Gyógymasszázs
Plasztikai sebészet
Emlősebészet
Fejfájás Klinika
Belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Szívsebészet
Dietetika - A dietetikus olyan szakember, aki segítséget nyújt az egyénre szabott korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás megismerésében, kiválasztásában.
Audiológia- Az audiológia az a fül-orr-gégészeti szakterület, mely a hallással, a halláscsökkenések diagnózisával és szűrésével foglalkozik.
Bőrgyógyászat - A bőrgyógyászat bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Nőgyógyászati daganatsebészet
Pszichológia
Fül-orr-gégészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
COVID-19
Laborvizsgálatok
Fogászati Központ - A fogászat az orvoslásnak azon ága, amely a szájüreg és a rágómechanizmusok betegségeinek és elváltozásainak diagnosztizálásával, megelőzésével és kezelésével foglalkozik.
Meddőségi kivizsgálás és tanácsadás
Életmód Programok
Ortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Allergológia - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Egynapos Sebészeti Központ
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Reflexológia nőknek
Neurológia - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Hematológia
Magzati szívultrahang - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Magzati Medicina Központ
Infektológia
Szülészet, nőgyógyászat
Immunológia
Proktológia - A proktológia a végbél (bélrendszer legutolsó szakasza) vizsgálatával, betegségeivel és gyógyításával foglalkozik.
Kozmetológia
Gasztroenterológia - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Diabetológia - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Nemzetközi Oltóközpont

Rózsakert bevásárlóközpont 3. em. Rendelőnk a több, mint 30 féle szakterület mellett olyan különleges szolgáltatásokkal várja a pácienseket, mint teljeskörű Down-kór szűrés és genetikai tanácsadás, testreszabott szűrőprogramok, felnőtt és gyermek háziorvosi ellátás és 24 órás ügyelet. Kapcsolat, további információk: http://www.medical-center.hu

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Rózsakert Medical Center) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 11, 91, 111, 291
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem