Bully Kutyakozmetika

Cím: 1078 Budapest Nefelejcs utca 54  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
általános ápolás
teljes körű kozmetika
kozmetikába való beszoktatás
egészségügyi karbantartás



Szeretettel várunk minden érdeklődő gazdit és kedvencet. Szalonunkban, minden méretű kutyust szívesen látunk az extra kicsitől- az óriásig, valamint cicákat és a nyulakat. Kozmetikánk két asztalos rendszerben működik, így mindig jut hely az Ön kedvencének. Kutyakozmetikusaink bizonyítvánnyal rendelkeznek. Szeretettel és szakmai tapasztalattal várják önöket. Kapcsolat és további információk: https://www.facebook.com/Bully-Kutyakozmetika-515561401915460/


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kutyakozmetika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kutyakozmetika környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti kutyakozmetika (Bully Kutyakozmetika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 70, 74, 78, 79
Térkép

A kutyakozmetika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem