Dogmopolite Kutyakozmetika

Cím: 1064 Budapest, Rózsa u. 94/B.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A Dogmopolite az első olyan vállalkozás ma Magyarországon, amely négylábú kedvencének minden területen és élethelyzetben professzionális megoldást nyújt. Szolgáltatásaink köre felöleli a kutyakozmetikától, sétáltatástól és csőszködéstől kezdve az egészségügy és szakmai tanácsadáson át egészen a kutyakiképzést, terápiás foglalkozást és kutyapanziót. Valamennyi szolgáltatásunkat sokéves tapasztalattal, kellő fizikai kondícióval rendelkező, adott területre és sokszor éppen az ügyfél kedvencének fajtájára specializált kolléga nyújtja – nemcsak a magas színvonal biztosítása érdekében, sokkal inkább a kutyus egészsége, kényelme, és számtalan esetben az őt körülvevő emberek, állatok és tárgyak épsége miatt is fontos mindhárom kvalitás. Hűen az általunk felállított szakmai és minőségi követelményeknek, kutyakozmetikánk esetében is nagy hangsúlyt fektettünk a kutyák biztonságára és a gazdik kényelmére. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink bármely Dogmopolite szolgáltatás igénybevétele során mindig ugyanazzal a szakmai hozzáértéssel, figyelemmel és kiszolgálással találkozzanak. Kutyakozmetikánk kialakításánál nagy hangsúlyt fektettünk azokra a munkafolyamatokra, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a kényelmes és biztonságos szalon üzemeltetéséhez. – így született meg a Dogmopolite kutyakozmetikai szalonja, ahol nemcsak a kutyák, hanem a gazdik kényelmét és szem előtt tartjuk. Kapcsolat, további információk: http://dogmopolite.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kutyakozmetika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kutyakozmetika környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti kutyakozmetika (Dogmopolite Kutyakozmetika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 72M, 73, 76
Térkép

A kutyakozmetika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem