Zsebi kutyakozmetika

Cím: Budapest, IV.kerület. Petőfi utca 16.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Szívbeteg, epilepsziás, idős, mozgás és idegrendszeri problémákkal küzdő kutyusokért nem vállalok felelősséget, és csak a gazdi jelenlétében végzem el a kozmetikát, az esetleges rohamok gyors kezelése érdekében.
Allergiás kutyusokat csak Anti allergén termékekkel kezelünk, itt is lehetőség van bió és normál samponok között választani a gazdinak.
Szeretettel állok rendelkezésére az otthoni ápolással kapcsolatban, hívjon bátran. Remélem, hamarosan találkozunk, és kedvence is jól érzi majd magát a kezelés alatt
Lehetőség van a gazdik számára választani az általános és a csak bió gyártású termékek között.
A kutyus otthonos környezetben várakozhat, pihenhet, vagy játszhat a kozmetika után.
Nagyon csomós, filces szőrű kutyusok szőrbontását nem vállalom, a kutyus érdekében, náluk egészségügyi nyírásra van lehetőség.



A Zsebi Kutyakozmetika Újpesten működik, Zsebiné Illyés Magdolna családtagként kezeli a négylábú kedvenceket, a fürdetéshez bio, normál, és antiallergén samponok között lehet választani, szolgáltatások: fürdetés, fésülés, élősködők hatékony eltávolítása, karomvágás, bűzmirigy kezelés, nyírás standard és elképzelés szerinti Kapcsolat, további információk: http://zsebi-kutyakozmetika.business.site


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kutyakozmetika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti kutyakozmetika (Zsebi kutyakozmetika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 25, 104, 104A, 120, 170, 196, 196A, 204, 220, 270
Térkép

A kutyakozmetika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem