Lidl üzletek - Miskolc területén

Lidl áruház

Cím: 3533 Miskolc Csermőkei u. 207 térképen

A Lidl ügyfélszolgálata az ingyenesen hívható 06 80 020 534 telefonszámon érhető el hétfőtől szombatig. Lidl akciók, akciós újságok, nyitva tartás, további információk erre A LIDL rendszeresen küld reklámújságokat, hogy tájékoztassanak az aktuális akciókról. Ezeket az újságokat böngészve érdemes odafigyelni az akciók dátumára, ami általában a lap tetején a sarokban van jelezve. Előfordul, hogy egy újságon belül is vannak különböző dátumú akciók, ezért mindig érdemes odapillantani az oldal tetejére, hogy az adott oldalon szereplő akciók pontosan mettől meddig érvényesek. A Blue Mobile egy olyan mobiltelefon-szolgáltató, amely egyszerű csomagokat ad hűségidő nélkül, és amelynek SIM kártyái csak a LIDL üzleteiben vásárolhatók meg. További információ a Blue Mobile-ról a bluemobile.hu weboldalon található.


   

Látogatóink az alábbi javításokat küldték be ehhez a térképhez:


A Lidl üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor odahúzva a jelzést javíthatja a térképet):A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
© 2017 Minden jog fenntartva. Az oldalon megjelenített adatok csupán tájékoztató jellegűek. Az esetleges hiányosságokért vagy hibákért az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

Adatvédelmi nyilatkozat