Lidl üzlet

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 16/A  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A LIDL ajándékutalványt bármelyik magyarországi LIDL üzletben fel lehet használni, a kártyán feltüntetett értékhatárig.
A LIDL akciós újságjában mindig érdemes odapillantani a lap tetejére, hogy az adott oldalon szereplő akciók mikortól érvényesek (általában a lap felső sarkában jelzik az akciók érvényességét). Egy újságon belül is vannak különböző dátumú akciók, ezért minden oldalon érdemes figyelni az akció dátumát a lap tetején.
A Lidl működtet egy ingyenes mobilapplikációt, a Lidl Plus-t, amely segíthet a takarékoskodásban. Heti ajánlatokat, kuponokat lehet találni az alkalmazásban, továbbá a heti akciós újságokat is meg lehet nézni.
A vásárlástól számított 90 napon belül a megvásárolt terméket vissza lehet vinni (a vásárlást igazoló blokkal együtt) bármelyik üzletbe, ahol a terméket kicserélik (ha van még készleten belőle) vagy visszaadják a termék vételárát.
A LIDL üzletekben ajándékutalvány is kapható, amely bármelyik LIDL boltban megvásárolható különböző címletekben, és bárki számára jó ajándék lehet.
Az üzletben vásárlásnál bankkártyával is lehet fizetni.
Az áruháznál mozgáskorlátozott parkoló rendelkezésre áll.
A LIDL a német Neckarsulm-i székhelyű Schwarz-csoport tagjaként Európa és a világ egyéb térségeinek vezető élelmiszer-kiskereskedelmi vállalatai közé tartozik.
Az egyes termékekből az üzletekben éppen elérhető aktuális mennyiségek csak a boltokban tekinthetők meg, erről adattal a központi ügyfélszolgálat nem rendelkezik.
A LIDL-nél nincs házhozszállítási szolgáltatás.
Ingyenes parkolásra van lehetőség
Friss pékáru - A LIDL üzletben van pékáru, amit helyben sütnek, minőségi alapanyagokból. Naponta többször is sütnek, így bármely napszakban lehet ropogós, langyos péksüteményt találni a boltok polcain. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját kedvencét a pékáruk között.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:00-21:00
Kedd06:00-21:00
Szerda06:00-21:00
Csütörtök06:00-21:00
Péntek06:00-21:00
Szombat06:00-21:00
Vasárnap07:00-19:00

Térkép

A Lidl üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem